søndag den 19. december 2010

Kære Julemand.

Jeg skriver til dig for at sige tusind tak for gaverne du har givet os i år. Især vores vidunderlige søn. Han var lige hvad vi ønskede os - helt perfekt!

Dog vil jeg gerne komme med en lille kommentar til de gaver han indtil videre har modtaget, her i ugerne op mod jul - for Julemand - hvad filan har du tænkt på?
Jonathan har på intet tidspunkt ytret ønsket om en flad trykkurve på det ene øre, med dertilhørende forfærdelige smerter, det kunne holde ham vågen hele nætter. Ej heller har han ønsket sig at få begge sine fortænder næsten samtidigt, med betændelse i tandkødet ved frembruddet. Han var faktisk enormt ked af det - specielt fordi de kom frem, tænderne, samtidigt med den voldsomme forkølelse og hoste som vi også modtog...  Det er slet ikke for at klage - men for to nybagte forældre som sidder lidt hårdt i det her op mod jul, så ville vi sådan set nok hellere bare have haft pengene og så havde vi kunnet købe noget til ham som han VIRKELIG ønskede sig - det kan du jo tænke over til næste år...

Men ellers håber vi du kigger forbi juleaften, med eller uden nye gaver.
Her får du lige et par snapshots fra vores tur til Sverige og fra i aften hvor vi pyntede juletræet.

Kh

Monica og Niklas og Jonte
1 kommentar:

  1. Ja, kære julemand det må du gøre bedre.
    Håber i hurtigt får styr på de øre.
    Dejlige at se dig/jer igår.

    SvarSlet