søndag den 15. maj 2011

Ud over stepperne!

Her er lidt flere billeder fra de sidste uger. Vi har haft fornøjelsen af 4 kindtænder på samme tid, og naturligvis ville den lede møgsæk af en tandfe ikke lade min stakkels dreng være i fred om natten heller...  Men nu lysner det, og Bassimutten både spiser, drikker og sover igen. Og så er der sket noget nyt. Han er nemlig begyndt på flere hidtil helt usete ting de sidste par dage. For det første har han fået alvorlig ballade i øjnene... Som om han for alvor har opdaget at man faktisk kan snyde de andre og få dem til at tro på noget, og så - haha! æv bæv!!! F.eks. er det helt store hit at tilbyde os noget af hans aftensmad (en bid fedtet, gennemtygget brød, en pastaskrue eller lignende), række den frem mod os - han strækker sig så langt at han faktisk står op i højstolen - og liiige når man åbner munden så trækker han den lynhurtigt tilbage og propper den i egen mund - kaster hovedet tilbage og skraldgriner over at han "fik os"! Mage til lurepasser!!! En anden ting er at han nu går... Altså ikke heeelt selv endnu, men med sin nyerhvervede gåvogn fra IKEA. Han traver simpelthen stuen tynd - frem og tilbage, frem og tilbage - med et triumferende smil. Det er mægtig sjovt for alle, men lidt mindre sjov for den som har "vende-tjansen" - det der med at få vendt vognen når man bumper ind i spisebordet /sofaen /opvaskemaskinen/katten har han så ikke lært endnu så vi skiftes til at vende, Niklas og jeg... Det må udefra se ud som om vi sidder og ser en tenniskamp i slowmotion midt i stuen, sådan som vi sidder og kigger fra højre til venstre til højre mens han fiser frem og tilbage... Selvom moren faktisk synes at han holder en pæn fart!

Og så er den elskede lille fyr for alvor begyndt at sludre. Det første rigtige ord kom i sidste uge og er ren vuggestue-survival; Han strakte sig lang og tynd ind over bordet efter ketchupflasken og råbte "MIIIIIIN!!! Minminminminmiiiin!!!" Jeg skal vidst til at spænde hjelmen og rykke frem med de røde faner herhjemme så min søn ikke vokser op og bliver kapitalistlakaj og grådig og usolidarisk (og tyk af ketchupmad)...  Fremover hedder det VORES ket'er eller INGEN!!! I dag sagde han så "drikke" - med den fineste meeeget pædagogtydelige udtale som mor bruger når hun viser hvad det er... Og ellers er der klassikere som "gå-gå-gå" (lyder sommetider som "gok-gok-gok") og Neeiii!! Neineineinei!!!" (ja, det er altså svensk og betyder Nej, ik'os!) og DER!!! (som siger 10.000 gange til og fra vuggeren om alt lige fra spritter-hunden nede ved Paradisgade,  de letpåklædte damer i Hunkemöllers udstillingsvindue, alle mennesker vi møder og sommetider peger han bare lige op i vejret... Jeg siger altid "ja, det er nemlig rigtigt, skat! Der!" fordi jeg ved jo ikke om han har ret...?

Nå, men her er nogle fine billeder af verdens smukkeste dreng. Der er nogle fra legepladsen, nogle med sæbebobler (både med Mor, Farmor og Mormor) og nogle med mad, fødselsdag og gåvognen... De er gode, og jeg har selv taget de fleste, nemlig!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar