torsdag den 21. juli 2011

Bedstemor på besøg.

I dag kom Bedstemor på besøg. En kaffetår blev det til - og taget i betragtning at yoghurt skulle være rigtig godt for hår, hud og pH balancen og hvad ved jeg så tror jeg bestemt at Bedstemor betragter besøget som det rene wellness-ophold..?

Jonte fik fortalt Bedstemor om aberne i bogen, om musik og om at mælken er kold når man hælder den ned ad maven. Bedstemor kvitterede ved at sponsorere en ordentlig kildetur og et par helt nye røjsere. Desværre fandt vi dem ikke i gul som Mor ønskede, men det var der råd for da vi senere på dagen, dog uden Bedste, kom forbi en butik som netop havde gule gummistøvler i str. 21 på tilbud - OG en rød kasket - hallo mand!!! KUP!!! Så selvom Bedstemor egentlig havde købt et par fine brune så tror vi ikke hun har noget imod at de blev byttet.

Og de blev faktisk også taget bedre imod end de brune - Jonte kunne nemlig (næsten) selv få de gule på og da vi kom hjem fra vuggeren var de nye køb blevet det store hit. Der er nemlig ikke nowed der hedder dårli' vejr - kun forkert påklædning! Og det er vi vidst ude over nu:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar